WIJN KOPEN ONLINE GROEIT ONSTUIMIG

Steeds meer wijnliefhebbers ontdekken het gemak van online wijn kopen. Het aantal webwinkels waar je wijn kunt bestellen neemt dan ook explosief toe. Je kunt er ook snel aan wennen om vanuit je luie stoel en wanneer je maar wilt je favoriete rode, witte, rosé of prosecco wijn te bestellen. Maar er zit ook veel kaf onder het koren. Ik heb het laatste jaar diverse online wijnoutlets uitgeprobeerd: o.a. wijnoutlet, Grapy, by the grape, ah wijndomein en wijn voordeel en voor mij kwam als absolute winnaar op het gebied van kwaliteit van de wijnen, www.wijnoutlet.nl uit de bus. Wijnoutlet.nl heeft scherpe aanbiedingen, een snelle bezorging en veilig betaalgemak, en sinds kort kun je bij wijnoutlet je wijnen ook na bezorging d.m.v. een factuur betalen.
De wijnen worden gekeurd door Edwin Raben, een Nederlandse Top sommelier, die al diverse keren is uitgeroepen als "Beste Sommelier van het Jaar". Daarnaast werkt wijnoutlet.nl ook met een proefpanel van 6 wijnliefhebbers die zijn geselecteerd uit de groep trouwe klanten. Op de site is het ook mogelijk om je eigen mening te geven over de geproefde wijnen en je kunt ook de mening van anderen lezen.
De komende tijd ga ik dan ook schrijven over de door mij gekochte wijnen met véél wijnvoordeel bij wijnoutlet.nl en neem daar ook reacties van andere wijnliefhebbers in mee.
Als jezelf iets kwijt wilt over de wijnen of de blog laat dan een berichtje achter
Tevens probeer ik in mijn beschrijvingen ook een lekkere link te leggen naar de combinatie wijn en spijs, omdat lekker eten en drinken onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

zondag 30 december 2012

Lekkere Rode Wijn van een Hollandse wijnboer

wijnzoeker

Rode wijn uit de Provence is wat minder bekend, omdat deze streek in het Zuiden van Frankrijk meer bekend staat om zijn prachtige Rosé wijnen. Met de dure Decembermaand net achter de rug, biedt Wijnoutlet een lekkere en betaalbare rode wijn aan van het Domaine Favori, dit Domaine, vlak bij het Middeleeuwse stadje Bras, werd in 1995 gekocht door het Nederlandse echtpaar Hanneke en Hendrik van Ruller. Het was op dat moment niet meer dan een eeuwenoud wijnboederijtje, maar is inmiddels helemaal gerenoveerd en heeft ook 2 prachtige vakantiehuizen te huur met zwembad en tennisbaan, dit allemaal in een prachtige omgeving met uitzicht op de heuvels en de wijngaarden en gelegen aan het riviertje de Argens. De Domaine Favori, Cabernet Sauvignon 2009 is een soepele, fruitige en elegante rode wijn, die het erg goed doet bij een typisch gerecht uit de Provence, Ratatouille een woord dat in het Nederlands is verbasterd tot Ratjetoe, lekker makkelijk met knapperig vers stokbrood of verse pasta. Deze wijn kost normaal € 8.95.

Domaine Favori, Cabernet Sauvignon, bezorgd door Wijnoutlet voor € 3.99

Geen opmerkingen: