WIJN KOPEN ONLINE GROEIT ONSTUIMIG

Steeds meer wijnliefhebbers ontdekken het gemak van online wijn kopen. Het aantal webwinkels waar je wijn kunt bestellen neemt dan ook explosief toe. Je kunt er ook snel aan wennen om vanuit je luie stoel en wanneer je maar wilt je favoriete rode, witte, rosé of prosecco wijn te bestellen. Maar er zit ook veel kaf onder het koren. Ik heb het laatste jaar diverse online wijnoutlets uitgeprobeerd: o.a. wijnoutlet, Grapy, by the grape, ah wijndomein en wijn voordeel en voor mij kwam als absolute winnaar op het gebied van kwaliteit van de wijnen, www.wijnoutlet.nl uit de bus. Wijnoutlet.nl heeft scherpe aanbiedingen, een snelle bezorging en veilig betaalgemak, en sinds kort kun je bij wijnoutlet je wijnen ook na bezorging d.m.v. een factuur betalen.
De wijnen worden gekeurd door Edwin Raben, een Nederlandse Top sommelier, die al diverse keren is uitgeroepen als "Beste Sommelier van het Jaar". Daarnaast werkt wijnoutlet.nl ook met een proefpanel van 6 wijnliefhebbers die zijn geselecteerd uit de groep trouwe klanten. Op de site is het ook mogelijk om je eigen mening te geven over de geproefde wijnen en je kunt ook de mening van anderen lezen.
De komende tijd ga ik dan ook schrijven over de door mij gekochte wijnen met véél wijnvoordeel bij wijnoutlet.nl en neem daar ook reacties van andere wijnliefhebbers in mee.
Als jezelf iets kwijt wilt over de wijnen of de blog laat dan een berichtje achter
Tevens probeer ik in mijn beschrijvingen ook een lekkere link te leggen naar de combinatie wijn en spijs, omdat lekker eten en drinken onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

vrijdag 21 december 2012

Lichte witte en rode wijn uit de Krems

wijnzoeker

..Machtige Maaltijden en Krachtige wijnen, na de Kerst zijn veel mensen er aan toe om wat lichter te eten en te drinken, ik vind het dan heerlijk om de elegante rode en witte wijnen uit Oostenrijk te drinken en dan met name gemaakt van de typische Oostenrijkse druivesoorten "Grüner Veltliner" voor een elegante witte wijn en "Blauer Zweigelt" voor lichtvoetige rode wijn. De wijnen van Diogenes komen van Weingut Müllner. De wijngaarden bevinden zich in het Kremstal waar de blauwe Donau doorheen slingert. De prachtige Middeleeuwse Universiteitsstad Krems met zijn oude centrum met vele leuke restaurantjes en onderaardse wijnkelders, ligt in het midden van dit prachtige gebied dat op de Unesco Werelderfgoed lijst staat. De familie Müllner bezit de wijngaarden en het wijngoed al meer dan 3 generaties. Op dit moment zijn Hansi Müllner met zijn broer Michael de trotse opvolgers van hun vader. Leuk detail is dat de moeder van de beide broers een rasechte Amsterdamse is. De Diogenes Grüner Veltliner is een heerlijke frisse en lichte witte wijn met een beetje kruidigheid en de geur van limoen en witte peper, deze gaat natuurlijk heerlijk bij een mooie vis als Forel, bereid op typische Oostenrijkse wijze. De Diogenes Blauer Zweigelt doet het prima bij een onvervalste Wiener Schnitzel een klassieker uit de Oostenrijkse keuken .

Thuisbezorgd door Wijnoutlet voor € 5.99
 

Geen opmerkingen: