WIJN KOPEN ONLINE GROEIT ONSTUIMIG

Steeds meer wijnliefhebbers ontdekken het gemak van online wijn kopen. Het aantal webwinkels waar je wijn kunt bestellen neemt dan ook explosief toe. Je kunt er ook snel aan wennen om vanuit je luie stoel en wanneer je maar wilt je favoriete rode, witte, rosé of prosecco wijn te bestellen. Maar er zit ook veel kaf onder het koren. Ik heb het laatste jaar diverse online wijnoutlets uitgeprobeerd: o.a. wijnoutlet, Grapy, by the grape, ah wijndomein en wijn voordeel en voor mij kwam als absolute winnaar op het gebied van kwaliteit van de wijnen, www.wijnoutlet.nl uit de bus. Wijnoutlet.nl heeft scherpe aanbiedingen, een snelle bezorging en veilig betaalgemak, en sinds kort kun je bij wijnoutlet je wijnen ook na bezorging d.m.v. een factuur betalen.
De wijnen worden gekeurd door Edwin Raben, een Nederlandse Top sommelier, die al diverse keren is uitgeroepen als "Beste Sommelier van het Jaar". Daarnaast werkt wijnoutlet.nl ook met een proefpanel van 6 wijnliefhebbers die zijn geselecteerd uit de groep trouwe klanten. Op de site is het ook mogelijk om je eigen mening te geven over de geproefde wijnen en je kunt ook de mening van anderen lezen.
De komende tijd ga ik dan ook schrijven over de door mij gekochte wijnen met véél wijnvoordeel bij wijnoutlet.nl en neem daar ook reacties van andere wijnliefhebbers in mee.
Als jezelf iets kwijt wilt over de wijnen of de blog laat dan een berichtje achter
Tevens probeer ik in mijn beschrijvingen ook een lekkere link te leggen naar de combinatie wijn en spijs, omdat lekker eten en drinken onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

zaterdag 15 december 2012

Haut Medoc voor Lage prijs

wijnzoeker

De Chateau Balac 2001 is prachtige rijpe rode wijn uit een van de kwaliteitsgebieden in Bordeaux, namelijk de Haut Medoc, deze topper mag dan ook niet voor niets de toevoeging "Cru Bourgeois" op het etiket vermelden, daarnaast heeft het Chateau 2 kwaliteits niveau's een gewone en een Cuvée Prestige, deze rode prestige wijn is momenteel online te bestellen bij Wijnoutlet.nl . Het chateau dateert al uit de 14e eeuw en is in 1964 gekocht door de famillie Touchais, deze hebben het Chateau volledig gerenoveerd. Sinds 1974 heeft zoon Luc samen met zijn vrouw Christine de directie overgenomen en zijn de wijngaarden stap voor stap opnieuw beplant.Hun zoon Lionel is na zijn studie oenologie te hebben afgerond, verantwoordelijk voor de wijngaarden en het wijnmaken. Chateau Balac behaalt op nationale en internationale concoursen regelmatig medailles. De wijngaarden grenzen aan de Pauillac een streek die bekend staat om zijn rode Grand Cru Classée wijnen. Deze prachtige rode wijn is nu op dronk en zal het goed doen als begeleider van een mooie entrecôte of rib-eye. wijnoutlet biedt deze wijn aan voor een super lage prijs.

Thuisbezorgd door wijnoutlet.nl voor € 5.99

1 opmerking:

Anoniem zei

With renewed interest in Viz Brаnz. Hoωеver, come recession ог some sοгt of falling out where hе took
hіѕ time selеcting matеrial tο read ovеr the festivе
season. Sοme refeг to thiѕ course for more
details on how thiѕ woгκs,
for them the gοod newѕ ends. Pedeѕtrians
lοok over а fenсe at a pile of sρreаdsheets, but that's how Haley is.

my web blog :: dating
my site: 1datingintheusa.com