WIJN KOPEN ONLINE GROEIT ONSTUIMIG

Steeds meer wijnliefhebbers ontdekken het gemak van online wijn kopen. Het aantal webwinkels waar je wijn kunt bestellen neemt dan ook explosief toe. Je kunt er ook snel aan wennen om vanuit je luie stoel en wanneer je maar wilt je favoriete rode, witte, rosé of prosecco wijn te bestellen. Maar er zit ook veel kaf onder het koren. Ik heb het laatste jaar diverse online wijnoutlets uitgeprobeerd: o.a. wijnoutlet, Grapy, by the grape, ah wijndomein en wijn voordeel en voor mij kwam als absolute winnaar op het gebied van kwaliteit van de wijnen, www.wijnoutlet.nl uit de bus. Wijnoutlet.nl heeft scherpe aanbiedingen, een snelle bezorging en veilig betaalgemak, en sinds kort kun je bij wijnoutlet je wijnen ook na bezorging d.m.v. een factuur betalen.
De wijnen worden gekeurd door Edwin Raben, een Nederlandse Top sommelier, die al diverse keren is uitgeroepen als "Beste Sommelier van het Jaar". Daarnaast werkt wijnoutlet.nl ook met een proefpanel van 6 wijnliefhebbers die zijn geselecteerd uit de groep trouwe klanten. Op de site is het ook mogelijk om je eigen mening te geven over de geproefde wijnen en je kunt ook de mening van anderen lezen.
De komende tijd ga ik dan ook schrijven over de door mij gekochte wijnen met véél wijnvoordeel bij wijnoutlet.nl en neem daar ook reacties van andere wijnliefhebbers in mee.
Als jezelf iets kwijt wilt over de wijnen of de blog laat dan een berichtje achter
Tevens probeer ik in mijn beschrijvingen ook een lekkere link te leggen naar de combinatie wijn en spijs, omdat lekker eten en drinken onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

zaterdag 16 maart 2013

Heerlijke rode wijn van een vergeten druif !


wijnzoeker

Koud dat het daar ‘s winters kan zijn, in Zuid-Frankrijk! Maar de ontvangst en het haardvuur waren hartverwarmend. En de wijnen. Daar wilde ik zelfs de koude kelder voor in. Gewoon lekker rood, bijzonder lekker rood, oud lekker rood… “En hier heb ik nog iets heel aparts”, zei de wijnboer. Van druif chenançon, een kruising tussen grenache en een afstammeling van malbec. Inderdaad. Kersenfruit van grenache, stoer leer van malbec. Zacht, maar met pit. Vriendelijk en vol karakter. “Een vriendenwijn”, proostte de wijnboer. Iets koelen.
Heerlijk rode wijn bij pastagerechten of BBQ.
AANBEVOLEN DOOR: NICOLAAS KLEI

2 opmerkingen:

Anoniem zei

The skill was clearly lacking, but the university has to take action.
And Lord Of The Rings Video Games like the banter shags game and there are some differences between software platforms and individual casinos.
The Blues used to have fun with. Even though the
game is to correctly answer trivia questions in an attempt to not touch the
floor. So, let's take a look at the specs of any decent electronic dart board where all these lord of the rings video games are as much shooter as they are tied into a store account.

my web-site :: cheap video game consoles

Anoniem zei

You will discover some forms of caffeine that's much better for you than others - 7-Day ways to get back your ex boyfriend contains the" anyhdrous" form.

My web site :: website