WIJN KOPEN ONLINE GROEIT ONSTUIMIG

Steeds meer wijnliefhebbers ontdekken het gemak van online wijn kopen. Het aantal webwinkels waar je wijn kunt bestellen neemt dan ook explosief toe. Je kunt er ook snel aan wennen om vanuit je luie stoel en wanneer je maar wilt je favoriete rode, witte, rosé of prosecco wijn te bestellen. Maar er zit ook veel kaf onder het koren. Ik heb het laatste jaar diverse online wijnoutlets uitgeprobeerd: o.a. wijnoutlet, Grapy, by the grape, ah wijndomein en wijn voordeel en voor mij kwam als absolute winnaar op het gebied van kwaliteit van de wijnen, www.wijnoutlet.nl uit de bus. Wijnoutlet.nl heeft scherpe aanbiedingen, een snelle bezorging en veilig betaalgemak, en sinds kort kun je bij wijnoutlet je wijnen ook na bezorging d.m.v. een factuur betalen.
De wijnen worden gekeurd door Edwin Raben, een Nederlandse Top sommelier, die al diverse keren is uitgeroepen als "Beste Sommelier van het Jaar". Daarnaast werkt wijnoutlet.nl ook met een proefpanel van 6 wijnliefhebbers die zijn geselecteerd uit de groep trouwe klanten. Op de site is het ook mogelijk om je eigen mening te geven over de geproefde wijnen en je kunt ook de mening van anderen lezen.
De komende tijd ga ik dan ook schrijven over de door mij gekochte wijnen met véél wijnvoordeel bij wijnoutlet.nl en neem daar ook reacties van andere wijnliefhebbers in mee.
Als jezelf iets kwijt wilt over de wijnen of de blog laat dan een berichtje achter
Tevens probeer ik in mijn beschrijvingen ook een lekkere link te leggen naar de combinatie wijn en spijs, omdat lekker eten en drinken onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

woensdag 5 december 2012

Wijn voor koude dagen en warme stoofpotten !

wijnzoeker

Tijdens de donkere dagen voor Kerst is er niets lekkerder dan een stoofpot zoals Oerhollandse Hachee, erg lekker is een stoofpot van Ossenstaart, maar ook voor een typisch Italiaanse Ossobuco ga ik om. Bij deze stevige en ietwat zoete gerechten hoort een wijn die dat ook aankan. Ik denk dan aan de Italiaanse Il Passo di Sabina Rosso Veronese 2011, een zwoele intens rode wijn uit het gebied rondom Verona, de iets zoete aanzet gecombineerd met veel besfruit en een tikje kruidigheid maakt deze wijn tot een "perfect match" voor winterse kost. De wijn is gemaakt volgens de principes van Italiaanse Topwijnen als Amarone en Ripasso. Wijnoutlet.nl biedt deze wijn aan voor de waanzinnig lage prijs van € 5.99

Thuisbezorgd door www.wijnoutlet.nl

 

Geen opmerkingen: