WIJN KOPEN ONLINE GROEIT ONSTUIMIG

Steeds meer wijnliefhebbers ontdekken het gemak van online wijn kopen. Het aantal webwinkels waar je wijn kunt bestellen neemt dan ook explosief toe. Je kunt er ook snel aan wennen om vanuit je luie stoel en wanneer je maar wilt je favoriete rode, witte, rosé of prosecco wijn te bestellen. Maar er zit ook veel kaf onder het koren. Ik heb het laatste jaar diverse online wijnoutlets uitgeprobeerd: o.a. wijnoutlet, Grapy, by the grape, ah wijndomein en wijn voordeel en voor mij kwam als absolute winnaar op het gebied van kwaliteit van de wijnen, www.wijnoutlet.nl uit de bus. Wijnoutlet.nl heeft scherpe aanbiedingen, een snelle bezorging en veilig betaalgemak, en sinds kort kun je bij wijnoutlet je wijnen ook na bezorging d.m.v. een factuur betalen.
De wijnen worden gekeurd door Edwin Raben, een Nederlandse Top sommelier, die al diverse keren is uitgeroepen als "Beste Sommelier van het Jaar". Daarnaast werkt wijnoutlet.nl ook met een proefpanel van 6 wijnliefhebbers die zijn geselecteerd uit de groep trouwe klanten. Op de site is het ook mogelijk om je eigen mening te geven over de geproefde wijnen en je kunt ook de mening van anderen lezen.
De komende tijd ga ik dan ook schrijven over de door mij gekochte wijnen met véél wijnvoordeel bij wijnoutlet.nl en neem daar ook reacties van andere wijnliefhebbers in mee.
Als jezelf iets kwijt wilt over de wijnen of de blog laat dan een berichtje achter
Tevens probeer ik in mijn beschrijvingen ook een lekkere link te leggen naar de combinatie wijn en spijs, omdat lekker eten en drinken onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

zaterdag 8 december 2012

Witte Kerst, Rode wijn !

wijnzoeker

Voor veel mensen zijn de kerstdagen een stressvol gebeuren, vooral als je met vrienden en familie lekker thuis blijft eten, er wordt dan vaak flink uitgepakt met ingewikkelde recepten en lange voorbereidingstijden, en dan moet het ook nog allemaal op hetzelfde moment op het bord van de gasten liggen. Doe het dit jaar eens anders, koop een mooi stuk vlees bij de specialist, bijv Lamsbout of Rosbief, langzaam gegaard in de oven. of steek gewoon de BBQ aan buiten, voor een heerlijke Entrecôte, Rib Eye of een typisch Franse ChateauBriand, een vuurkorf erbij met een aperitief en (bijna) klaar is het kerstdiner. Bij deze prachtige vleessoorten hoort natuurlijk een goede rode wijn. Wijnoutlet.nl heeft voor Kerst een Top Bordeauxwijn uit de Pessac-Léognan een streek ten zuidwesten van Bordeaux die vooral bekend is om zijn elegante en zoals de Fransen zeggen bijna vrouwelijke (vin feminin) rode wijn. Deze prachtige rijpe Pavillon des Charmes uit het prima jaar 2006 gaat erg goed met prachtige roodvleesgerechten. In de betere Restaurants staat deze topwijn vaak op de kaart voor € 50,- . Verwen jezelf met Kerst want hij wordt nu aangeboden door wijnoutlet.nl voor de ongekend lage prijs van € 12.99 per fles.

Thuisbezorgd door www.wijnoutlet.nl

Geen opmerkingen: